fbpx
  • Energirenovering

ENERGIMÆRKE

Med de stigende energipriser kan du ikke bare bruge et energimærket når du skal sælge din bolig eller søge om tilskud til energirenovering – du kan også bruge det til at tage beslutninger om bolig- og energiforbedringer på et oplyst grundlag. I de kolde måneder kan energimærket oven i købet – med fordel – suppleres med termografering.

Skal du sælge eller leje din bolig ud, skal der forelægge et energimærke. Det er lovpligtigt og har til formål at synliggøre energiforbruget og vise mulige besparelser.

Bedre Bolig Rådgivning er certificeret til at udføre energimærkning. Vi gennemgår og opmåler bygningen og foretager herefter en beregning af bygningens energiforbrug, der herefter indplaceres på en energiskala, hvor A er den mest energieffektive og G er den mindst energieffektive. Energimærket indeholder også en beskrivelse af, hvad der er af rentable muligheder for at spare på energien. Energimærket skal forelægge inden man må annoncere for et salg eller en udlejning.

Energirenovering 2023

Energistyrelsen har de foregående år afsat en række puljer til energiforbedring. Om der kommer en pulje for 2023 afhænger af finansloven. Du kan følge udviklingen omkring den her

Det er som udgangspunkt en betingelse for at kunne søge, at boligen har et gyldigt energimærke. Et energimærke er gyldigt i 10 år.

Har du ikke et gyldigt energimærke, kan du booke tid til at få lavet et hos Bedre Bolig Rådgivning. Prisen på energimærket er bl.a. afhængig af boligens størrelse, men begynder ved 4.500,- inkl. moms og afgift til staten.

Skriv din kontaktinfo og boligens adresse i en mail til bbr@bedreboligraadgivning.dk, eller brug formularen på kontaktsiden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med en konkret pris og et bud på, hvornår vi kan udføre energimærkningen. Det er helt uforpligtende.

På siden www.sparenergi.dk – som Energistyrelsen står bag – kan du læse mere og finde en masse gode råd og vejledninger til at spare på energien i din bolig.

Vil du gerne vide mere om energimærkning – lovgivning, priser eller andet – er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Peter Dallerup.

Brug gerne formularen til højre.